Bruiloft Styling 


Naast je bruidsboeket, corsages en autostuk kun je er ook voor kiezen om je trouw of feestlocatie aan te kleden met de mooiste bloemen.  

Backdrop


De trouwceremonie is waarschijnlijk het hoogtepunt van jullie bruiloft. Niet alleen is dit een bijzonder en romantisch moment, de meeste bruidsparen besteden ook veel aandacht aan het decoreren van de ruimte waar zij elkaar het jawoord geven. Misschien hebben jullie al een prachtige trouwlocatie, maar met een mooie backdrop maak je jullie bruiloft helemaal af! 


Je kunt kiezen om 1 of 2 bloemstukken aan de backdrop te hangen.


Prijs van 1 bloemstuk is vanaf €75,00

Prijs van 2 bloemstukken is vanaf €125,00

backdrop, veld, bloemen, bruiloft
bruiloftstyling

Trouwlocatie aankleding


Trouw je in een kerk in een tent of op een andere mooie locatie? Ook kunnen wij de aankleding daarbij voor jullie verzorgen.  Denk hierbij aan bloemen voor bij de cermonie of tijdens het eten.Tafelversiering


Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de bloemen die tijdens het diner op de tafels staan. Dit zorgt voor meer sfeer tijdens de borrel en het diner. Dit kan natuurlijk heel simpel met een paar bloemen bijpassend bij jullie thema van de bruiloft, maar grotere tafelerversiering is natuurlijk ook mogelijk. 

De vanaf prijs van een vaasje met bloemen is €6,00 per stuk. 

bruiloftstyling, bruiloft, bloemen, bruidsbloemen