Bruidsboeket


"Een bruidsboeket is als een schitterend sieraad dat perfect past bij de stijl van de bruid"


Een bruidsboeket is meer dan alleen een los bosje bloemen. Het behoort toch wel tot één van de belangrijkste accessoires op jullie huwelijk. Je ziet de bloemen op veel foto's terug en deze bepalen voor een groot gedeelte ook de sfeer van jullie bruiloft. Wij zijn er in gespecialiseerd om samen met jou een bruidsboeket samen te stellen dat echt bij jullie past. Bij jullie dag maar nog veel belangrijker: bij jullie persoonlijk!


Maar hoe kies je nou een bruidsboeket? Er is zoveel mogelijk!
Ga eerst af op wat jij mooi vindt, qua stijl, kleur of misschien wel een bepaalde bloemsoort. Dan helpen wij je verder met de details, zoals beschikbaarheid van de bloemen, jullie thema van de dag of een kleur accent. Zo krijg je een uniek bruidsboeket, passend bij jullie huwelijksdag.


De vanaf prijs van een bruidsboeket bij ons is €75,00Corsages  


Hoe werkt het nu eigenlijk en wat is er allemaal mogelijk? Wij leggen het hier voor je uit.

Het dragen van een corsage is eigenlijk een traditie geworden. Vroeger werden bloemen al gedragen op de kleding op een feestelijke dag. De mannen met de steel naar beneden omdat het dan makkelijk in het knoopsgat van het revers paste. De vrouwen met de steel naar boven omdat deze vaak groter waren en anders de corsage omviel.


Bruidegom corsage

Moet dat een bruidegom corsage? Eigenlijk wel, het zorgt voor het complete plaatje en het kan zoals jij het wilt. De bruidegom corsage is een kunstwerkje op zich.  Aan de hand van de bloemen uit het bruidsboeket, jouw wensen qua stijl en de bloemsoort wordt een corsage samengesteld. Natuurlijk helpen we je daarbij! Daarnaast kijken we of het passend is bij het trouwpak van de bruidegom qua kleur en stijl.

De kosten van een bruidegom corsage ligt vaak rond de €7,50


Gasten corsage 

Wie geef je nu een corsage? Denk hierbij aan je naaste familie, je getuigen, de ceremoniemeester en de bruidsmeisjes.  Of alle daggasten waardoor ook je beste vrienden een corsage krijgen. Met een corsage laat je zien wie er erg betrokken zijn bij de bruiloft. Je kan het gasten corsage neutraal van kleur houden, maar vaak maken wij ze zodat het allemaal bij elkaar past. Prijzen zijn vanaf €5,00


Polscorsage

Polscorsages zien we steeds vaker voorbij komen. Super leuk voor de vrouwelijke gasten. Vaak hebben de dames een mooie jurk aan met dunne stoffen. Een polscorsage is dan een ideale oplossing en een prachtig sieraad. We maken ze op lange linten zodat ze gemakkelijk om iedere pols zijn vast te knopen. De stijl en de kleur kan gelijk zijn aan de bruidegom corsage maar vaak net ietsje voller. Je kunt er ook voor kiezen om de bruidsmeisjes een polscorsage te geven in een passende kleur bij hun jurkjes. Prijzen  vanaf €7,50


Haarcorsage 

Het is mogelijk om een haarcorsage te nemen, dit word vaak gemaakt op een kammetje of eigengebrachte haarversiering. De stijl van de haarcorsage word gematcht met het bruidsboeket. prijzen vanaf € 10,00


Autobloemstuk 

Bloemen op de trouwauto maken het plaatje compleet. Voor ieder vervoersmiddel is er wel iets mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een auto, koets, fiets, boot of zelfs met de trekker. Wij zorgen ervoor dat het bloemstuk past bij het bruidsboeket. De kosten van een autostuk is vanaf €75,00 al mogelijk!